Daihatsu, BOVAGDaihatsu, BOVAG

Werkplaats

Autobedrijf-Schlichter-werkplaats“Net zo goed, wel goedkoper” & “waar service nog echt is”, hoe doe je dat?

In ons hart zijn wij automensen, de benzine loopt door onze aderen.
Wij zijn geïnteresseerd in techniek en investeren in kennis en apparatuur om uw auto in topconditie te brengen en te houden!

Maar wij zijn een gemoedelijk autobedrijf en vinden het contact met onze klanten super belangrijk. Als u een vraag heeft over de auto wordt u niet 3 keer doorverbonden en staat u niet een kwartier te wachten voordat u geholpen wordt. U kunt bij ons altijd zo de werkplaats in lopen.

Wij streven er na onze klanten direct te helpen en u mag altijd bij uw auto in de werkplaats kijken wat er aan uw auto wordt gedaan. Ook zal de monteur zelf aan u bijzonderheden vragen zodat u één op één uit kunt leggen wat u merkt aan uw auto en wij in staat zijn de klacht in één keer op te lossen.

Als er bijzonderheden aan uw auto zijn wordt u altijd vooraf gebeld om uit te leggen wat er aan de hand is en om de kosten van de reparatie door te geven. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Op de factuur staat duidelijk gespecificeerd wat er aan uw auto is gerepareerd en staan de onderdelen apart berekend. De oude onderdelen worden bewaard en mag u altijd nog even zien om te kijken wat er versleten of stuk was.

Plan hier een afspraak met onze werkplaats >>>