Daihatsu, BOVAGDaihatsu, BOVAG

Occasion Hengelo

Welkom bij Autogarage Schlichter in Hengelo

Heeft u interesse in één van onze occasions in Hengelo? Hieronder vindt u ons actuele aanbod online. Per occasion geven wij aan uit welk bouwjaar de auto stamt, hoeveel kilometer er al of nog maar op de teller staat en wat de technische specificaties van de auto zijn. Via de website kunt u de occasions filteren, zodat u een occasion vindt die bij u past. Natuurlijk wilt u ook weten of onze auto echt zo zuinig zijn als wij beweren. Wij adviseren u daar graag over.

Klik hier voor onze occasions >>>

Daihatsu, Nissan of toch Suzuki?

In onze showroom vindt u verschillende Daihatsu occasions. Wij zijn lid van BOVAG en hanteren in de meeste gevallen een meerprijs van €495.- voor de afleveringsbeurt. Hierbij bent u ervan verzekerd dat uw occasion geheel conform schema wordt nagekeken. Denk aan reconditionering, brandstof, APK en het te naam stellen van de occasion.

Klik hier voor onze Daihatsu occasions >>>

Een occasion in Hengelo bekijken?

Ziet u een occasion die aansluit op uw wensen? Bel ons dan gerust voor een bezichtiging of een proefrit. Tevens mag u gedurende onze openingstijden altijd vrijblijvend komen kijken.
Een adviseur uit ons vakteam geeft u alle informatie over de occasion in Hengelo.

De pluspunten worden natuurlijk uitgelicht, maar u krijgt wel een eerlijk advies naar aanleiding van de door u aangegeven wensen aan de auto. Bent u op zoek naar een occasion in Hengelo die nog niet zoveel kilometers op de teller heeft? Wij zoeken dan een paar opties voor u uit, die wij u graag laten zien in onze showroom.

Klik hier voor onze occasions >>>

Proefrit aanvragen?

Bij iedere auto kunt u een vrijblijvende proefrit aanvragen, maar u mag natuurlijk ook altijd bij ons langskomen, zonder dat u een formulier op de website hoeft in te vullen. Wij gaan voor persoonlijk contact en zien u ook daarom graag in onze showroom. Heeft u een vraag over een occasion in Hengelo? Bel ons op 074-2426202 of vul ons contactformulier in.